Vi o nama


Filip S.


Sa velikim iščekivanjem i uzbuđenjem sam otvorio kutiju sa vinom kako bih video izgled poklona uživo. Fenomenalna ideja, originalnost a sve to upakovano u izuzetnu ambalažu, još samo da smo mogli i da probamo vino. :) Hvala originalnim poklonima!

Tanja V.


Želim da Vam se zahvalim jer je Milena oduševljena poklonom – zvezdom sa njenim imenom. Puno sreće u daljem radu i samo nastavite ovako.

Vesna N.


Hvala puno na svemu. Drugarica je juče “pala u nesvest” kad je dobila zvezdu, a moj direktor je čitav dan bio kao oduzet, a kad je konačno progovorio “mucao” je – kaže da je poklon (The Times) toliko originalan da je zanemeo!!! Svaka čast na programu.

Sanja M.


Ivan je bio oduševljen zvezdom. Video je to ranije u Americi ali nije znao da to može da se kupi i kod nas. Hvala na Vašoj profesionalnosti i brzini.

Aca B.


Zakon ste!!! Konačno i ja da dobijem pohvalu da sam romantičan.

Vojislava P.


Naši poslovni partneri su bili oduševljeni zen baštama. Pun pogodak. Sigurno ćemo sarađivati i u budućnosti obzirom na Vašu zanimljivu ponudu.

Jelena B.


Foto slova su stvarno super. Moj dečko je stvarno bio oduševljen. Hvala na pomoći u izboru i sretno

Miloš N.


Paket (zvezda) je stigao na vreme i iznenađenje je uspelo 100%. Reakcija je bila za pamćenje! Super ste.

Darko V.


Puno vam hvala, cura je naravno oduševljena, definitivno imate moje preporuke a nadam se i narudžbe.

Zorica K.


Zvezda je uspešno i na vreme stigla u Bukurešt i potpuno oduševila doticnog Francuza. Ovim putem želim da Vam se jos jednom zahvalim što ste se potrudili da mi ubrzate čitav proces i time pomognete da ovaj divan i originalan poklon stigne na vreme. Želela bih još da istaknem Vašu ljubaznost i profesionalizam i vrlo rado ću ponovo sarađivati sa Vama i, naravno, preporučiti Vas svojim prijateljima.