Vi o nama

vionama2

- Sa velikim iščekivanjem i uzbuđenjem sam otvorio kutiju sa vinom kako bih video izgled poklona uživo. Fenomenalna ideja, originalnost a sve to upakovano u izuzetnu ambalažu, još samo da smo mogli i da probamo vino. :) Hvala originalnim poklonima!

Filip S.

- Želim da Vam se zahvalim jer je Milena oduševljena poklonom – zvezdom sa njenim imenom. Puno sreće u daljem radu i samo nastavite ovako.

Tanja V.

- Hvala puno na svemu. Drugarica je juče “pala u nesvest” kad je dobila zvezdu, a moj direktor je čitav dan bio kao oduzet, a kad je konačno progovorio “mucao” je – kaže da je poklon (The Times) toliko originalan da je zanemeo!!! Svaka čast na programu.

Vesna N.

- Ivan je bio oduševljen zvezdom. Video je to ranije u Americi ali nije znao da to može da se kupi i kod nas. Hvala na Vašoj profesionalnosti i brzini.

Sanja M.

- Zakon ste!!! Konačno i ja da dobijem pohvalu da sam romantičan. 

Aca B.

Naši poslovni partneri su bili oduševljeni zen baštama. Pun pogodak. Sigurno ćemo sarađivati i u budućnosti obzirom na Vašu zanimljivu ponudu.

Vojislava P.

- Foto slova su stvarno super. Moj dečko je stvarno bio oduševljen. Hvala na pomoći u izboru i sretno.

Jelena B.

- Paket (zvezda) je stigao na vreme i iznenađenje je uspelo 100%. Reakcija je bila za pamćenje! Super ste.

Miloš N.

- Puno vam hvala, cura je naravno oduševljena, definitivno imate moje preporuke a nadam se i narudžbe.

Darko V.

- Zvezda je uspešno i na vreme stigla u Bukurešt i potpuno oduševila doticnog Francuza. Ovim putem želim da Vam se jos jednom zahvalim što ste se potrudili da mi ubrzate čitav proces i time pomognete da ovaj divan i originalan poklon stigne na vreme. Želela bih još da istaknem Vašu ljubaznost i profesionalizam i vrlo rado ću ponovo sarađivati sa Vama i, naravno, preporučiti Vas svojim prijateljima.

Zorica K.

OriginalniPokloni 2015. All rights reserved. | Pacific Connection d.o.o. | Bulevar Zorana Đinđića 95 lokal 8 | 11070 Novi Beograd | tel. (011) 31-32-662 | fax (011) 31-32-007 | e-mail: info@originalnipokloni.com