The Times


times n2

Poklonite autentični, arhivski primerak čuvene engleske novine "The Times".

Kako je svet izgledao na taj dan!

 

thetimes 1aOstavite utisak osobe "od stila", obradujte poslovne partnere, saradnike, prijatelje... Ovo je poklon koji se pamti!

Idealan poklon ako želite nekog da impresionirate i omogućite mu da sazna koji su svetski događaji obeležili, za tu osobu, značajan dan.

Ako poručite novine koje su izašle na primer 29.4.1964. saznaćete da se tada Rolls Royce prodavao za 4 hiljade, a apartman u Kanu za 6 hiljada funti. Bitlsi su nastupali u Edinburgu, igrao se meč između Australije i Indije u kriketu, Kanađani su proterali ruskog novinara iz zemlje.

thetimes 2aPročitaćete kome su novinari dali nadimak mediteranski Kastro i kakva je bila berza u Londonu? I jos mnogo zanimljivih informacija....

Novine su upakovane u elegantnu, tamno zelenu kutiju (48cm x 33 cm) na čijem poklopcu je zlatnim slovima ispisano ”A Day To Remember”.

Kutija je idealna za dalje čuvanje ovih dragocenih novina.

Uz orginalni primerak novine, dobijate sertifikat koji garantuje da su novine originalne i na kome možete, ako želite, da ispišete poruku osobi kojoj poklanjate.

thetimes 3aVažne Napomene:

- Pošto se orginalni primerak ove novine naručuje iz Londona samo za Vas, potrebno je ceo iznos uplatiti unapred.

- Ukoliko je datum koji želite bio nedelja moguće je da ne postoje sačuvani primerci ili da su skuplji. O tome ćemo Vas blagovremeno obavestiti.

- Preko nas možete poručiti i druge arhivske dnevne novine iz Engleske (Financial Times, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Telegraph...).

 

sertifikat3
CENA: 18.900 din (uključujući poštarinu)
 
ROK ISPORUKE: 10-15 dana
 
PLAĆANJE:
 
Uplatom koju ćete izvršiti na račun u Raiffeisen Banci
Uplatilac – ime, prezime, adresa
Svrha uplate: Naručivanje novina
Primalac: Pacific Connection DOO Beograd
Broj računa: 265-1040310002301-42
 

 

narucite1

 

OriginalniPokloni 2015. All rights reserved. | Pacific Connection d.o.o. | Bulevar Zorana Đinđića 95 lokal 8 | 11070 Novi Beograd | tel. (011) 31-32-662 | fax (011) 31-32-007 | e-mail: info@originalnipokloni.com